Dankzij de steun van CERA kunnen al onze leerlingen genieten van een frisse, groene speelplaats vol uitdagingen en leuke hoekjes.

Speelplaatsproject

Strengere regels bij terugkeer uit rode zone

Het Overlegcomité van woensdag 30 december besliste om de reisregels aan te scherpen.Reizen naar het buitenland is afgeraden. Reizigers die terugkeren uit een rode zone worden beschouwd als een hoogrisicocontact. Ze moeten zich onmiddellijk na hun terugkeer uit een rode zone laten testen.

7 dagen na hun aankomst moeten ze een tweede test ondergaan. In afwachting van een negatief testresultaat van de tweede test gaan ze in quarantaine. Pas na een negatief resultaat van de tweede test stopt de quarantaine.

Wat betekent dit voor jou en je kinderen?

Zijn je kinderen mee op reis geweest naar een rode zone? Dan moeten zij:

• minstens 7 dagen in quarantaine, ze mogen niet naar school komen;
  • zich op dag 1 en dag 7 laten testen.

Pas bij een negatief resultaat van de test op dag 7 mogen de kinderen opnieuw naar school komen.

Zit je in die situatie?

Neem zo snel mogelijk contact op met de school via directie@basisschoolimpuls.be of secretariaat@basisschoolimpuls.be of 03 484 41 68 (vanaf maandag 8u).

Waarom kunnen kinderen die uit een rode zone komen niet naar school?

Het zou een gezondheidsrisico zijn om deze leerlingen tot de school toe te laten. Om andere leerlingen en het personeel van de school te beschermen, is het dus belangrijk dat iedereen zich aan deze maatregelen houdt. Wij rekenen op ieders verantwoordelijkheidszin.

Nog vragen?

Contacteer de school bij vragen of neem een kijkje tussen de veelgestelde vragen van ouders via onderstaande link:
Veelgestelde vragen – ouders

Blijf op de hoogte van de recente maatregelen op onze school

Wij zijn een trotse Rode Neuzenschool!

GVBS Impuls is een Rode Neuzenschool

De opkikkerjuf