Warning: Creating default object from empty value in /customers/c/1/a/basisschoolpulle.be/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/babykids/framework/ReduxCore/inc/class.redux_filesystem.php on line 29 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/c/1/a/basisschoolpulle.be/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/babykids/framework/ReduxCore/inc/class.redux_filesystem.php:29) in /customers/c/1/a/basisschoolpulle.be/httpd.www/wordpress/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 699 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/c/1/a/basisschoolpulle.be/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/babykids/framework/ReduxCore/inc/class.redux_filesystem.php:29) in /customers/c/1/a/basisschoolpulle.be/httpd.www/wordpress/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 707 Afwezigheden | GVBS Impuls

Afwezigheden

De school vindt de aanwezigheid van je kind belangrijk. Dit heeft immers gevolgen voor het verkrijgen en behouden van de schooltoelage. Alsook voor de toelating tot het eerste leerjaar. (Zie ook de engagementsverklaring en infobrochure onderwijsregelgeving.)

De school verwittigt de ouders van elke niet-gewettigde afwezigheid.
Alle afwezigheden die niet opgesomd en gewettigd kunnen worden zoals hierboven beschreven, zijn problematische afwezigheden.
Na meer dan 5 halve dagen problematische afwezigheden stelt de school samen met het CLB een begeleidingsdossier op dat ter inzage is voor de verificateur.
De ouders worden uitgenodigd voor een gesprek.

 

Attest ziekte

 

Ziekteattesten te gebruiken bij afwezigheid van je kind.

 

Attest medicatie

 

Indien je kind medicatie dient te nemen, gelieve onderstaand document te downloaden en ingevuld te bezorgen aan de klastitularis.