Corona

Op de website van het katholiek onderwijs Vlaanderen kan je heel wat antwoorden vinden als je nog met vragen zit rond Corona. Je kan dit vinden via deze link

Meer uitleg over contact tracing kan je in deze powerpoint vinden.

Twijfel je of je kind naar school kan?  Hiervoor zijn “beslisbomen” uitgewerkt.  Je kan ze hieronder downloaden:

Code Oranje:

Op maandag 16 november opent de school opnieuw na een verlengde herfstvakantie. Het basisonderwijs start in code oranje. De leerlingen van het basisonderwijs krijgen vanaf 16 november opnieuw 100% contactonderwijs. We overlopen nog even de belangrijkste maatregelen:

Wat doen we op school?

• We zetten in op handhygiëne om verspreiding via contact te vermijden.
  • Alle leerkrachten (kleuterschool en lagere school) en het personeel dragen een mondmasker.
  • Alle lokalen worden zoveel als mogelijk geventileerd om microdruppels in de omgeving te verdunnen.
  • We laten enkel essentiële derden toe op school.
  • We mogen jammer genoeg niet op uitstap.
  • De klasgroep eet ‘s middags samen in de klas.

Wat doe jij als ouder?

• Draag een mondmasker en hou afstand bij het brengen en afhalen van je kinderen om verspreiding via druppels te vermijden.
  • Betreed het schoolterrein niet.
    Ouders die hun kinderen brengen naar of halen van het Speelhuis, volgen de aangegeven route. Zij kunnen hun handen ontsmetten aan de ontsmettingspaal ter hoogte van de groene poort.

Aarzel niet ons telefonisch of via mail te contacteren met vragen of bezorgdheden. Ook vanop afstand blijven wij graag verbonden.